2020-12-15 08:20:39• hírek • edupedu.ro/Szatmár.ro

Tizennyolc megyébe csak részben érkeztek meg a táblagépek, Szatmár megye a szerencsések között

illusztráció/ freepik.com
illusztráció/ freepik.com

Három hónappal a 2020-2021-es tanév kezdete után megkezdődött a kormány által ígért táblagépek kiosztása. Jelenleg a 250.000 megígért eszközből 199.473-at sikerült kiszállítani: 18 megyébe még nem érkezett meg a teljes szállítmány.

Mit arról a Szatmár.ro hasábjain is olvashattak, Szatmár megyébe december 9-én érkezett meg az 5930 darab táblagépet számláló rakomány, melynek kiosztását már az azt követő napokban meg is kezdte a tanfelügyelőség.

Ugyanakkor december 14-én, hétfőn este, Monica Anisie arról írt hivatalos Facebook-oldalán, hogy újabb megyékben zárult le sikeresen a táblagépek kiszállítása, és már csak 18 olyan megyéje van az országnak, ahová eddig csak részlegesen érkeztek meg a táblagépek, viszont ígérete szerint ez a folyamat tovább folytatódik és rövidesen le is zárul.

A bejegyzésben arra is kitér, hogy ez idáig 199.473 táblagép ért célba, melyek eljuttatását a diákokhoz, az adott megyék tanfelügyelősége fogja lebonyolítani.

Az alábbi grafika pedig arról tájékoztat, melyik megyékbe érkeztek meg a készülékek (zöld színnel) és melyek azok a megyék, ahová még további szállítmányokat fognak még küldeni (sárga színnel).
 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: